Vraag & Antwoord

Vraag: Waarom kunnen Help-jezelf-Feestje alleen doordeweeks worden gereserveerd?

Antwoord: In het weekend is het meestal druk in het Kinderkookkafé, zowel met gewone bezoekers als met verjaardagsfeestjes. Wij kunnen dan geen extra groepen huisvesten of een tafel gereserveerd houden.

Vraag: Moet ik reserveren voor het Kinderkookkafé?

Antwoord: Voor de Help-jezelf-Bar hoef je nooit te reserveren, die is 362 dagen per jaar open van 10-17 uur. Als je een (verjaardags)feestje wilt vieren dan is het zaak om wel de reserveren. Dat kun je telefonisch, aan de bar of via reserveren@kinderkookkafe.nl doen.

Vraag: Waarom heeft het Kinderkookkafé zoveel ongezonde hapjes

Antwoord: Het Kinderkookkafe heeft helemaal niet veel “ongezonde” hapjes. Van de 9 activiteiten die je bijvoorbeeld in de Help-jezelf-Bar kan doen zijn er maar twee met “suiker” – keekje versieren en koekjes bakken – alle andere activiteiten kan je als gezond beschouwen. Bovendien is wat ons betreft een bezoek aan het Kinderkookkafé al een feestje en dan mag je ook best een keertje “zondigen”.

Vraag: Mogen honden mee in het Kinderkookkafé?

Antwoord: Nee, honden mogen om hygiëne- en veiligheidsredenen niet mee naar binnen in het  Kinderkookkafé. Ook op het terras (achter het hek) zijn honden niet toegestaan, zodat alle kinderen onbezorgd kunnen spelen.