Open Diner

Kom je koken?  

Open diner (8-12 jaar) elke eerste zaterdag van de maand van 15.30 – 20 uur

Bereid als een echte kok met 6-10 kinderen (o.l.v. onze Helpers) een 3-gangen diner voor jezelf en je gasten.
Om 15.30 word je verwacht. Je krijgt een koksmuts, schort, limonade en een Engels dropje. De koks worden verdeeld in twee of drie groepjes. Dan ga je aan de slag met het menu, dat om 17.30 uur klaar moet zijn. Daarna worden de diensten verdeeld: obers, barkiepers en koksmaten.

Obers dekken de tafels, ontvangen de gasten om 18 uur en brengen ze naar hun tafel. Dan nemen ze de drankbestelling op, die Barkiepers prepareren in de bar. Koksmaten maken de schalen op, die door de obers op het rechaud van hun familietafel worden gezet. Kinderkoks eten met de Helpers aan de kokstafel. Obers ruimen af en Barkiepers schenken een nieuwe drankronde in. Tenslotte wordt het toetje geserveerd en voor wie nog wil koffie of thee ter afsluiting. Om 20 uur gaat iedereen naar huis.

Je nodigt je eigen gasten uit, in elk geval twee per kok. Meer gasten mag natuurlijk ook: broertjes en zusjes, opa’s, oma’s of anderen.

Welke 3-gangen diners kan je maken:

Amerikaans
Indonesisch
Indiaas (vega)
Mexicaans
Italiaans (vega  of  vlees)
Spaans  (vega of vlees)
Grieks
Marokkaans
Turks

klik hier voor meer

Prijzen 

  • koks €17.50
  • volwassenen €17.50
  • kindergasten 2-12 jaar €8
  • kindergasten 0-2 jaar €0
  • drankjes vanaf €2,75

Geef je op:
reserveren@kinderkookkafe.nl of bel: +31 20 6253257.
Datum, aantal kinderkoks, aantal gasten (volwassenen, kinderen, dus twee of meer per kok), speciale dieetwensen en contactgegevens.