Pizza

Kom je pizza bakken?

Als je 7 jaar of ouder wordt kan je elke vrijdag van half 5 tot ongeveer 7 uur je Pizzafeestje bij ons vieren.

Wij maken de pizza’s zoals bij ‘De Pizzabakkers’. We ontvangen je dan ook met De Pizzabakkers schorten, bandana’s en limonade. Allereerst bereiden we een echt Italiaans toetje: Tiramisu, dat moet snel de ijskast in.

pizzabakkers - flyerLeer dan waar de ‘pizza’ vandaan komt en hoe het deeg gemaakt wordt. Daarna maak je volgens recept ‘bruschetta’s’ (toast-tomaat-ui) en met echte Italiaanse ingrediënten (tomatensaus, salami, kaas) van ‘De Pizzabakkers’ je eigen pizza. De pizza’s worden in echte pizza-oventjes gebakken. Rond 6 uur gaan we aan de door jullie gedekte tafel om samen te eten.

Daarna is het tijd voor je verjaardagsviering bij de Tiramisu die intussen is opgestijfd. We zingen je toe en voor de jarige is er een ’toe’ met een kleine verrassing. Nu kan je ook je kadootjes uitpakken die in het begin in de mand zijn gedaan.

Voor wie

7 – 12 jarigen
8 tot 12 kinderkoksfoto - anne en kiki

Prijs

prijs voor 8 koks € 207,50
daarna per kind €17,50 erbij tot 12 koks

Wanneer

Vrijdag 16.30 – 19 uur

Reserveren

hier kan je reserveren

Het pizzafeestje is een samenwerking van het Kinderkookkafé en De Pizzabakkers. De workshops en feestjes worden gehouden in het Kinderkookkafé met de ingrediënten en recepten van De Pizzabakkers (www.depizzabakkers.nl).