Nieuw!! Kinderkookkafé op locatie

huisje5Nieuw, Knutsellunch van het Kinderkookkafé bij je thuis!

Wil je graag een feestje van het Kinderkookkafé boeken, maar dan liever in je eigen vertrouwde omgeving? Dan komt het Kinderkookkafé gewoon naar jou toe! Het Kinderkookkafé komt bij je thuis en daar maak je met je vriendjes en vriendinnetjes een lunch, taart of keekjes, koekjes en crunchies. We nemen alles mee: ingrediënten, koksmuts en schort en alle andere benodigdheden.

De helpers laten zien hoe het gaat, maar jullie gaan alles zelf maken. Na het bakken van de taart of keekjes, maakt ieder z’n eigen een worstenbeestje en puzzelhapjes, de lunch. Ook gaat iedereen een eigen snoephuisje versieren. Vervolgens gaan we de verjaardag vieren met de zelfgemaakte en versierde taart of keekjes, een verjaardagslied en natuurlijk cadeautjes! Ieder kind krijgt na afloop een tasje mee naar huis, met daarin het snoephuisje een zakje met de crunchies. Natuurlijk laten wij alles weer netjes opgeruimd achter!

Wat hebben wij nodig?
Wij komen met twee helpers, deze begeleiden de kinderen bij de kookactiviteiten. Wij nemen alle ingrediënten en materialen mee. Ouders hoeven vooraf en tijdens het feestje eigenlijk niets te doen. Wij maken tijdens het feestje gebruik van jullie keuken. Wij hebben een oven nodig, om de worstenbroodjes en crunchies die de kinderen hebben gemaakt, te kunnen bakken. De kinderen zullen de activiteiten in twee groepjes aan tafel doen. We hebben hiervoor een tafel nodig waar de kinderen aan kunnen staan en een zitplek voor elk kind als zij gaan eten.

Wij komen met de bakfiets naar je toe, dus zijn we voorlopig beperkt tot de regio (stad) Amsterdam.

RESERVEREN via reserveren@kinderkookkafe.nl
Minimaal 6 maximaal 10 kinderen
Kosten:
Basis-startbedrag €80,-
+ Kinderkoks €12.50,- per kind
+ Taart 25,- of keekjes €2,30 per stuk