Diner

Kom je koken?

Een heus 3-gangendiner, dat je met vriendjes gaat maken en aan je gasten serveert. Wij verwachten minstens twee gasten per kind waarvan één volwassene.
Na binnenkomst om half 4 gaan de kadootjes onuitgepakt in de mand en ruil je je jas voor een schort en koksmuts. Bij een glas limonade wordt het menu besproken en de taken verdeeld. Elk groepje maakt twee gerechten klaar o.l.v onze helpers. Je gaat aan de gang in de keuken: snijden, wassen, koken op gaspitten en in de oven.

Om half 6 moet alles klaar zijn, dan ga je met zijn allen om de kokstafel zitten om de diensten te verdelen: obers, barkeepers en koksmaten. De koks gaan opnieuw naar de keuken, maken de dekschalen mooi op en leggen de laatste hand aan de toetjes. De bardiensten maken de bar in orde, de obers dekken de tafels, ontvangen de gasten om 6 uur, brengen ze naar hun plaats en nemen de drankbestelling op. Als iedereen een drankje uit de bar heeft gekregen, zetten de obers het warme eten in schalen op réchauds die op tafel staan. Dan gaan jullie zelf aan de kokstafel eten – de bar is dicht. Als de gasten klaar zijn, ruimen de obers de tafels af en is het tijd voor een 2e drankronde. Als laatste worden de toetjes door de obers geserveerd en is er een koffie of thee uit de bar.
… dan is er eindelijk tijd om je verjaardag te vieren met of zonder taart, wat je gekozen hebt. De kadootjes staan intussen op de kokstafel, we je zingen je toe en dan is de regie aan jou…. tot 8 uur.

Kies je menu en geef dat door:

Amerikaans
Indonesisch
Indiaas (vega)
Mexicaans
Italiaans (vega / vlees)
Spaans  (vega /vlees)
Grieks
Marokkaans
Turks

klik hier voor details

Voor wie

6- 10 koks van 8-12 jaar
en hun gasten van 0-100 jaar, twee of meer per kok

Wanneer

Zaterdag
15:30 uur kinderkoks
18:00 uur gasten
20:00 uur einde

Prijzen

  • koks €17,50
  • volwassenen  en kinderen (vanaf 7 jaar)  €17,50
  • kindergasten 2-6 jaar €8
  • kindergasten 0-2 jaar €0
  • drankjes €2,75
  • taart €20 (i.p.v. toetje)

Reserveren

hier kan je reserveren