Vraag & Antwoord

Vraag: Waarom kunnen Help-jezelf-Feestje alleen doordeweeks worden gereserveerd?

Antwoord: In het weekend is het meestal druk in het Kinderkookkafé, zowel met gewone bezoekers als met verjaardagsfeestjes. Wij kunnen dan geen extra groepen huisvesten of een tafel gereserveerd houden.

Vraag: Moet ik reserveren voor het Kinderkookkafé?

Antwoord: Voor de Help-jezelf-Bar hoef je nooit te reserveren, die is 362 dagen per jaar open van 10-17 uur. Als je een (verjaardags)feestje wilt vieren dan is het zaak om wel de reserveren. Dat kun je telefonisch, aan de bar of via reserveren@kinderkookkafe.nl doen.

Vraag: Waarom heeft het Kinderkookkafé zoveel ongezonde hapjes

Antwoord: Het Kinderkookkafe heeft helemaal niet veel “ongezonde” hapjes. Van de 9 activiteiten die je bijvoorbeeld in de Help-jezelf-Bar kan doen zijn er maar twee met “suiker” – keekje versieren en koekjes bakken – alle andere activiteiten kan je als gezond beschouwen. Bovendien is wat ons betreft een bezoek aan ons al een feestje en dan mag het ook best een keertje “zondigen”.

Vraag: Mogen honden mee in het Kinderkookkafé?

Antwoord: Nee, honden mogen om hygiëne reden niet mee naar binnen in het  Kinderkookkafé. Ook op het terras (achter het hek) zijn honden niet toegestaan, zodat alle kinderen onbezorgd kunnen spelen.