Open Tea

foto feestje kleinfoto knutsel 2

 

 

 

 

 

Open Tea (6-8 jaar)

Elke zondag* van 13-15.30 uur. Maak een Tea met andere kinderen en serveer die aan je eigen gasten (om 15 uur). Twee gasten per kind.

Als je tussen de 6 en 8 jaar oud bent kan je je inschrijven voor de  ‘Open Tea’. Je maaktheepott met maximaal 10 kinderen een heerlijke tea voor jezelf en jullie gasten.
Om 13.00 wordt je verwacht in het Kinderkookkafé, waar je begint met limonade, een Engels dropje en de voorbespreking. Dan ga je aan de slag met het menu en het klaarzetten van de tafels. Om 15.00 uur komen de gasten en wordt de thee door jullie geserveerd. De hapjes worden binnengedragen op een etagère. Zelf geniet je met de gasten mee, tot er nog opgeruimd moet worden! Even na 15.30 uur is het afgelopen.

Je mag meerdere gasten uitnodigen, naast ouders, broertjes en zusjes zijn ook opa’s, oma’s of andere familieleden en kennissen welkom om van de tea mee te genieten!!

Prijzen

  • kokjes €12,50
  • volwassenen €7,50
  • kindergasten 2 – 12 jaar €5
  • kindergasten 0 – 2 jaar € 2

Inschrijven of vragen?
Reserveer Tea of Diner: reserveren@kinderkookkafe.nl of
bel: +31 20 6253257.

Bij inschrijven graag de datum van het diner (Tea), het aantal kinderen dat gaat koken, het aantal gasten dat komt eten en uw contactgegevens aangeven en eventueel vegetarisch of allergisch. 

* zie website voor meer dagen, in vakanties bijvoorbeeld.