Kinderkookkafé, Vondelpark 6B, 1071 AA Amsterdam, T: 020 625 32 57 E: info@kinderkookkafe.nl

Individueel koken
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto5.jpg
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto_keukenmetmixer.jpg
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto8.jpg

Het Kinderkookkafé organiseert elke zaterdag een Open diner en elke zondag een open tea.

Tea (6-8 jaar)

Elke zondag* van 13-15.30 uur
Maak een Tea met andere kinderen en serveer die aan je eigen gasten (om 15 uur). Twee gasten per kind.

Geef je op!

Diner (8-12 jaar)

Elke zaterdag* van 15.30-20 uur. Bereid als een een echte kok met andere kokjes een 3-gangen diner en serveer als ober of barkeeper aan je eigen gasten. Aan tafel om 18 uur. geef je op en kom koken (en eten).

Reserveer Tea of Diner: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel: +31 20 6253257.

* zie website voor meer dagen in vakanties bijvoorbeeld

Open diner
Alle kinderen van 8 jaar en ouder kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan het ‘Open Diner’, waar zij in een groep van maximaal 10 kinderen eenalt src=http://www.bsovondelpark.nl/kinderkookkafe.nl/images/stories/kopje.png heerlijke en verantwoorde maaltijd gaan koken. Vanaf 18.00 uur zullen zij de maaltijd serveren aan hun genodigden. Het menu is een verrassing! Vegetarisch of allergie? Graag aangeven bij de inschrijving, dan houden wij hier rekening mee!

De kinderen worden om 15.30 verwacht  in het Kinderkookkafé, waar wij beginnen met limonade en het voorbespreken van het diner. Dan gaan zij aan de slag met het menu en het dekken van de tafels. Om 18.00 uur komen de gasten binnen en wordt het diner door de kinderen geserveerd. De avond duurt tot 20.00 uur.


Kosten bedragen € 12,50 per kind en € 12,50 per gast. Uw kind mag meerdere gasten uitnodigen, naast ouders, broertjes en zusjes zijn ook opa’s, oma’s of andere familieleden en kennissen welkom om van de door uw kind gemaakte maaltijd te genieten!!

Inschrijven of vragen? Stuur een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , bij inschrijven graag in de email de datum van het diner, het aantal kinderen dat gaat koken, het aantal gasten die komen eten en uw contactgegevens aangeven. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 020-6253257.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf uw kind zo snel mogelijk in!!!