Kinderkookkafé, Vondelpark 6B, 1071 AA Amsterdam, T: 020 625 32 57 E: info@kinderkookkafe.nl

 
Kinderkookkafé waar kinderen koken en bedienen PDF Afdrukken E-mailadres

In het Vondelpark is het Kinderkookkafé al jaren de plaats om naar toe te gaan voor kinderen (met ouders) . Zij kunnen hier alle facetten van koken en bedienen ervaren, tijdens een kinderfeestje, een cursus of een open-inschrijf-avond. Dagelijks zijn wij geopend met de help-je-zelfbar waar direct van alles gemaakt kan worden door de kinderen: koekjes, pizza, komkommer wortel puzzel en nog veel meer. Het welbekende "keekje versieren" is nog steeds nummer 1 bij kinderen!

 
Individueel koken PDF Afdrukken E-mailadres
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto5.jpg
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto_keukenmetmixer.jpg
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto8.jpg

Het Kinderkookkafé organiseert elke zaterdag een Open diner en elke zondag een open tea.

Tea (6-8 jaar)

Elke zondag* van 13-15.30 uur
Maak een Tea met andere kinderen en serveer die aan je eigen gasten (om 15 uur). Twee gasten per kind.

Geef je op!

Diner (8-12 jaar)

Elke zaterdag* van 15.30-20 uur. Bereid als een een echte kok met andere kokjes een 3-gangen diner en serveer als ober of barkeeper aan je eigen gasten. Aan tafel om 18 uur. geef je op en kom koken (en eten).

Reserveer Tea of Diner: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel: +31 20 6253257.

* zie website voor meer dagen in vakanties bijvoorbeeld

Open diner
Alle kinderen van 8 jaar en ouder kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan het ‘Open Diner’, waar zij in een groep van maximaal 10 kinderen eenalt src=http://www.bsovondelpark.nl/kinderkookkafe.nl/images/stories/kopje.png heerlijke en verantwoorde maaltijd gaan koken. Vanaf 18.00 uur zullen zij de maaltijd serveren aan hun genodigden. Het menu is een verrassing! Vegetarisch of allergie? Graag aangeven bij de inschrijving, dan houden wij hier rekening mee!

De kinderen worden om 15.30 verwacht  in het Kinderkookkafé, waar wij beginnen met limonade en het voorbespreken van het diner. Dan gaan zij aan de slag met het menu en het dekken van de tafels. Om 18.00 uur komen de gasten binnen en wordt het diner door de kinderen geserveerd. De avond duurt tot 20.00 uur.


Kosten bedragen € 12,50 per kind en € 12,50 per gast. Uw kind mag meerdere gasten uitnodigen, naast ouders, broertjes en zusjes zijn ook opa’s, oma’s of andere familieleden en kennissen welkom om van de door uw kind gemaakte maaltijd te genieten!!

Inschrijven of vragen? Stuur een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , bij inschrijven graag in de email de datum van het diner, het aantal kinderen dat gaat koken, het aantal gasten die komen eten en uw contactgegevens aangeven. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 020-6253257.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf uw kind zo snel mogelijk in!!!


 
Nieuw!! Kinderkookkafé op locatie PDF Afdrukken E-mailadres


Nieuw, Knutsellunch van het Kinderkookkafé bij je thuis!


Wil je graag een feestje van het Kinderkookkafé boeken, maar dan liever in je eigen vertrouwde omgeving? Dan komt het Kinderkookkafé gewoon naar jou toe! Het Kinderkookkafé komt bij je thuis en daar maak je met je vriendjes en vriendinnetjes een lunch, taart of keekjes, koekjes en Crunchies. We nemen alles mee: ingrediënten, koksmuts en schort en alle andere benodigdheden.


De helpers laten zien hoe het gaat, maar jullie gaan alles zelf maken. Na het bakken van de taart of keekjes, maakt ieder z’n eigen een worstenbeestje en puzzelhapjes, de lunch. Ook gaan iedereen een eigen snoephuisje versieren. Vervolgens gaan we de verjaardag vieren met de zelfgemaakte en versierde taart of keekjes, een verjaardagslied en natuurlijk cadeautjes! Ieder kind krijgt na afloop een tasje mee naar huis, met daarin het snoephuisje een zakje met de crunchies. Natuurlijk laten wij alles weer netjes opgeruimd achter!

Wat hebben wij nodig?

Wij komen met twee helpers, deze begeleiden de kinderen bij de kookactiviteiten. Wij nemen alle ingrediënten en materialen mee. Ouders hoeven vooraf en tijdens het feestje eigenlijk niets te doen.

Wij maken tijdens het feestje gebruik van jullie keuken. Wij hebben een oven nodig, zodat de worstenbroodjes en Crunsies die de kinderen hebben gemaakt kunnen worden gebakken. De kinderen zullen de activiteiten in twee groepjes aan tafel doen. Hiervoor is een tafel waar de kinderen aan kunnen staan en een zitplek voor elk kind een als zij gaan eten.

Wij komen met de bakfiets naar je toe, dus zijn we voorlopig beperkt tot de regio (stad) Amsterdam.

RESERVEREN via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Minimaal 6 maximaal 10 kinderen

Kosten:

Basis-startbedrag €80,-
+ Kinderkoks €12.50,- per kind
+ Taart 25,- of keekjes €2,30 per stuk