Kinderkookkafé, Vondelpark 6B, 1071 AA Amsterdam, T: 020 625 32 57 E: info@kinderkookkafe.nl

 
Kinderkookkafé waar kinderen koken en bedienen PDF Afdrukken E-mailadres

In het Vondelpark is het Kinderkookkafé al jaren de plaats om naar toe te gaan voor kinderen (met ouders) . Zij kunnen hier alle facetten van koken en bedienen ervaren, tijdens een kinderfeestje, een cursus of een open-inschrijf-avond. Dagelijks zijn wij geopend met de help-je-zelfbar waar direct van alles gemaakt kan worden door de kinderen: koekjes, pizza, komkommer wortel puzzel en nog veel meer. Het welbekende "keekje versieren" is nog steeds nummer 1 bij kinderen!

 
Individueel koken PDF Afdrukken E-mailadres
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto5.jpg
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto_keukenmetmixer.jpg
alt src=http://www.kinderkookkafe.nl/images/kinderkookkafe/photos/foto8.jpg

Het Kinderkookkafé organiseert op elke eerste zaterdag van de maand een Open diner.
De volgende zijn gepland op:

2 juli
6 augustus
3 september
1 oktober
5 november
10 december (verlaat i.v.m. Sinterklaas)

In de meivakantie en in de zomervakantie zijn er extra dagen met een open diner. Deze data zijn binnenkort bekend.

Alle kinderen van 8 jaar en ouder kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan het ‘Open Diner’, waar zij in een groep van maximaal 10 kinderen eenalt src=http://www.bsovondelpark.nl/kinderkookkafe.nl/images/stories/kopje.png heerlijke en verantwoorde maaltijd gaan koken. Vanaf 18.00 uur zullen zij de maaltijd serveren aan hun genodigden. Het menu is een verrassing! Vegetarisch of allergie? Graag aangeven bij de inschrijving, dan houden wij hier rekening mee!

De kinderen worden om 15.30 verwacht  in het Kinderkookkafé, waar wij beginnen met limonade en het voorbespreken van het diner. Dan gaan zij aan de slag met het menu en het dekken van de tafels. Om 18.00 uur komen de gasten binnen en wordt het diner door de kinderen geserveerd. De avond duurt tot 20.00 uur.Kosten bedragen € 12,50 per kind en € 12,50 per gast. Uw kind mag meerdere gasten uitnodigen, naast ouders, broertjes en zusjes zijn ook opa’s, oma’s of andere familieleden en kennissen welkom om van de door uw kind gemaakte maaltijd te genieten!!

Inschrijven of vragen? Stuur een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , bij inschrijven graag in de email de datum van het diner, het aantal kinderen dat gaat koken, het aantal gasten die komen eten en uw contactgegevens aangeven. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 020-6253257.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf uw kind zo snel mogelijk in!!!

 
kookcursus 'Onder de Pannen!' PDF Afdrukken E-mailadres

Onder de Pannen! biedt in het Kinderkookkafé een wekelijkse kookcursus gedurende 6 weken. Koks van 9 tot 12 jaar koken op dinsdagmiddag/avond, onder begeleiding van studentkoks een lekkere en gezonde maaltijd. April aanstaande start een nieuwe cursus. Geef je op!: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en zie de Facebook pagina: www.facebook.com/onderdepannenenactus

Wat het project van Onder de Pannen! uniek maakt is het one-for-one model.

Lees meer...