Open Diner

foto5 foto_keukenmetmixer foto8

Kom je koken?  

 

Open diner (8-12 jaar) elke eerste zaterdag van de maand van 15.30-20 uur.

Bereid als een echte kok met 6-10 andere kinderen een 3-gangen diner voor jezelf en je gasten, in ieder geval twee per kok.
Om 15.30 word je verwacht. Je krijgt een koksmuts, een schort, limonade en een Engels dropje. De koks worden verdeeld over twee groepen. Dan ga je aan de slag met het menu. Om 17.30 uur is het eten (bijna) klaar en worden diensten verdeeld: obers, barkiepers en koksmaten.

De obers dekken de tafels en ontvangen om 18 uur de gasten, brengen ze naar hun tafel en nemen de drankbestelling op. De barkiepers prepareren de drankjes in de bar. De koksmaten maken de schalen op, die door de obers op het rechaud op hun familietafel worden gezet. Je eet zelf mee, ruimt af, maakt een nieuwe drankronde en serveert tenslotte het toetje en voor wie nog wil koffie of thee ter afsluiting. De avond duurt tot 20.00 uur.

Je mag meer gasten uitnodigen, naast ouders, broertjes en zusjes zijn ook opa’s, oma’s of andere familieleden en kennissen welkom om te komen dineren!!

Prijzen 

  • koks €17.50
  • volwassenen €16
  • kindergasten 2-12 jaar €8
  • kindergasten 0-2 jaar €4
  • drankjes €2.30 – €3

Geef je op:
reserveren@kinderkookkafe.nl of bel: +31 20 6253257.
Datum, aantal kinderkoks, aantal gasten (volwassenen, kinderen, minimaal twee per kok), speciale dieetwensen en contactgegevens.